Aktuální menu

Školní menu 2

22.4.-26.4.2024

Pondělí

Přesnídávka: Ovocná přesnídávka s piškoty

(alergeny: mléko, vejce, pšeničná mouka)

Polévka: Frankfurtská polévka

(alergeny: celer, pšeničná mouka, mléko)

1. jídlo: Bramborové strapačky s mákem, máslem a cukrem, mléko

(alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)

2. jídlo: Těstovinový salát s kuřecím masem

(alergeny: mléko)

Bezlepková i bezlaktózová: Zeleninová polévka

(alergeny: – )

Bezlepková i bezlaktózová: Kuřecí steak s petrželkovými brambory, kečup

(alergeny: treska)

Svačinka: Starorežný chlebíček s posypem (dýně, len) s máslem a zeleninou

(alergeny:  pšeničná mouka, mléko)

Úterý

Přesnídávka: Chléb s máslem a marmeládou, ovoce

(alergeny: mléko, pšeničná mouka)

Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou

(alergeny: celer, pšeničná mouka)

1. jídlo: Vepřové plovdivské maso s rýží, ovoce

(alergeny: pšeničná mouka)

2. jídlo: Tortilla s kuřecím masem a fazolemi

(alergeny: mléko, vejce, pšeničná mouka)

Bezlepková: Hovězí vývar se zeleninou

(alergeny: celer)

Bezlepková: Vepřové plovdivské maso nezahušťované, rýže

(alergeny: – )

Svačinka: Chlebíček s vajíčkovou pomazánkou, kyselá okurka

(alergeny: mléko, pšeničná mouka, vejce)

Středa

Přesnídávka: Naše ovesné sušenky s mlékem, ovoce

(alergeny: pšeničná mouka, mléko)

Polévka: Fazolová

(alergeny: pšeničná mouka, celer)

1. jídlo: Zapečené těstoviny s treskou, červená řepa

(alergeny: pšeničná mouka, vejce, mléko, treska)

2. jídlo: Mexický rýžový salát se sýrem a dresingem

(alergeny: mléko)

Bezlepková i bezlaktózová: Fazolová polévka nezahuštěná

(alergeny: celer)

Bezlepková i bezlaktózová: BZLP těstoviny s kuřecím masem a bylinkovým pestem

(alergeny: celer)

Svačinka: Večka se sýrem eidam, máslo, zelenina

(alergeny: mléko, pšeničná mouka)

Čtvrtek

Přesnídávka: Rohlík s hráškovou pomazánkou, zelenina

(alergeny: pšeničná mouka, mléko)

Polévka: Bramboračka

(alergeny: pšeničná mouka, celer, mléko)

1. jídlo: Kuřecí gyros s vařenými brambory a tzatziky

(alergeny: mléko, vejce, pšeničná mouka, sója)

2. jídlo: Caesar salát s kuřecím masem

(alergeny: mléko, pšeničná mouka, vejce, ančovičky)

Bezlepková i bezlaktózová: Bramboračka nezahuštěná

(alergeny: celer)

Bezlaktózová: Kuřecí gyros s vařenými brambory

(alergeny: – )

Svačinka: Houska s vídeňskou pomazánkou, zelenina

(alergeny: mléko, pšeničná mouka)

Pátek

Přesnídávka: Koláč na plech s lesním ovocem, ochucené mléko

(alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a tarhoňou

(alergeny: celer)

1. jídlo: Kuřecí fajitas s rýží

(alergeny: -)

2. jídlo: Kuskus s grilovanou zeleninou a vlašskými ořechy

(alergeny: – )

Svačinka: Škvarková placka s anglickým čajem

(alergeny: pšeničná mouka, mléko, vejce)